ceryu | ||
|
پیتزا در حین پختن مقداری هم نمک به آنها اضافه کنید. بعد از اینکه مرغ پخته شد بگذارید تا کاملا خنک شود. آنوقت آن را ریش ریش کنید. در مرحله بعد قارچ ها و فلفل دلمه ای ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و قارچ ها را داخل آن تفت دهید. وقتی آب قارچ جمع شد فلفل دلمه و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید و مقداری ادویه کاری و نمک و فلفل روی آنها بریزید و کمی تفت دهید. سپس مواد را از روی حرارت بردارید. بعد از ور آمدن خمیر پیتزا آن را به قطر دو سانتی متر داخل قالب و یا سینی فر پهن کنید و رویش سس بمالید و بعد، روی خمیر را با مواد تفت داده شده بپوشانید. در آخر هم پنیر پیتزای رنده شده را کاملا روی سطح خمیر بریزید و در صورت تمایل مقداری هم سس روی خمیر بریزید. فر را با دمای 220 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب پیتزا را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود. نکاتی برای خوشمزه تر شدن پیتزا: پیتزا مرغ و قارچ نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ و قارچ
منبع : نمناک
امتیاز:
بازدید:
[ ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۳۶:۳۷ ] [ admin ]
|
|
[RSS [Weblog Themes By : mobinblog.ir] |